ISOLERA BÄTTRE? VÄLJ EN SMART TERMOSTAT!

Det finns olika sätt att spara på dina årliga energikostnader hemma. Tänk till exempel på att sänka temperaturen eller bättre isolera ditt hem. Till exempel går mycket värme ut genom ditt tak, vilket kan begränsas med ett extra isoleringsskikt. Att förbättra isoleringen i ditt hem är dock ett mycket dyrt och tidskrävande jobb, särskilt på svåråtkomliga platser som ditt tak. Visste du att det nu är möjligt att spara energi med en smart termostat? En rörmokare i ditt område kan hjälpa dig att installera en smart termostat i ditt hem. Detta är mycket billigare och snabbare än att förbättra din isolering.

Hur använder jag en smart termostat?

Användningen av en smart termostat är mycket enkel, baserat på en pekskärm på termostatens skärm. En smart termostat kombineras med en app för din mobiltelefon, så att du också kan använda termostaten utanför hemmet. Slå till exempel på termostaten när du ska åka hem, eller stäng av den i bilen om du glömde på morgonen. På detta sätt använder du aldrig mer energi än vad som är nödvändigt.

Det gör det enkelt att spara energikostnader med en smart termostat! För att använda appen behöver du en internetanslutning på din smartphone.

Kontakta oss som dina experter inom VVS i Göteborg!